PRODUK CAHAYA KAMI

produk lampu well-dirancang ti dekade pangalaman

  • Industrial Design

    Desain Industri

    unggal produk anu urang rancang sareng ngahasilkeun aya kalayan desain industri.Insinyur kami ngagaduhan rasa anu getol kana naon anu diperyogikeun ku palanggan industri sareng salawasna nyayogikeun solusi anu pangsaéna dina produkna.Ti outlook ka kinerja produk, Anjeun bisa maca éta ti désainer jeung pangalaman sababaraha dekade.

  • Long Life-time

    Panjang Hirup-waktos

    Palanggan sakali milih kami salaku supplier aranjeunna bakal salawasna mendakan yén produk urang moal pernah ngaruksak.Kusabab éta pikeun konsumén industri, biaya pangropéana luhur pisan upami produkna sok ruksak.Sababaraha produk anu kami rancang sateuacanna sareng dianggo dina sababaraha proyék tetep damel dugi ka ayeuna ampir 10 taun.

  • Green and comfortable led lights

    Lampu dipimpin héjo sareng nyaman

    Salah sahiji tujuan perusahaan nyaéta ngadamel lampu anu dipimpin anu tiasa ngajantenkeun jalma betah ku ngalaman lampu anu dirarancang kalayan saé.spéktrum pinuh, desain anti glaring, téhnologi ultra-caang anu dilarapkeun dina produk.

  • Challenge the limits of lights

    Tangtangan wates lampu

    Ngagunakeun husus di wewengkon industri béda bakal nanya kualitas luhur produk cahaya.Di Wétan Tengah, lampu surya urang nantang suhu lingkungan anu luhur anu sakapeung ngahontal 60 derajat.Jeung di Asia Kidul, lampu ex-bukti urang ngalaman grid paling teu stabil di dunya tur ngajaga kasalametan konsumén urang.Kami moal pernah eureun nangtang sareng ningkatkeun sarat ngeunaan kualitas sareng ngadamel produk anu paling aman dina industri ieu.

Tapak Mars

step by step, ngawula customer urang jeung ngalayanan jalma urang

  • saha urang

    • Dina 2003, lulugu insinyur urang Mimitian gawe di Sony jeung kalibet dina panalungtikan chip LED;
    • Dina 2006, ko-pangadeg Mr Peng mimiti gawe di Red100 cahaya, kalibet dina ékspansi pasar luar negeri;
    • Dina 2010, tim Kapala insinyur urang dijieun MOCVD munggaran di Cina;
    • Dina 2014, Kapala insinyur diala patén tina LED tube PIN CAP, nu ieu engké loba dipaké;
    • Taun 2019, tim inti Mars Optoelectronics diadegkeun sareng ngékspor 415 sét sistem pulsating ka Wétan Tengah dina taun anu sami;
    • Dina 2020, Mars Optoelectronics diadegkeun;
    • Taun 2020, Pangdun 100W, Pangdun 150W lampu sorot sareng lampu jalan Shouzai 100W diluncurkeun di pasar, sareng gancang dibuka pasar Asia Kidul, sadar produksi stabil sareng penjualan;
    • Taun 2020, Mars Generasi 1 80-150W diluncurkeun di pasar;
    • Taun 2021, Mars Generation 2 50-120W bakal diluncurkeun di pasar;
    • Dina 2021, Mars sistem kontrol calakan dilarapkeun pikeun patén-patén patali;